workshop

symbol crafting

Lijkt het jou ook zo tof om van je intentie een eigen symbol te maken? Eentje waarmee je kunt gaan werken en zo dingen nog makkelijker manifesteerd?

Dan is het tijd om je aan te melden voor deze workshop! Ik ga je helemaal meenemen in het proces van een persoonlijk symbol maken vanuit jouw intentie, zodat je het vanaf dan zelf kunt doen.

Wat je gaat leren:

Hoe je een een zuivere intentie zet.

Het hele proces van je eigen intentie omzetten naar jouw persoonlijke symbol.

Welke energie je mag gebruiken tijdens het manifesteren van jouw intentie.

Hoe je jouw symbol kunt gebruiken.

Let’s create some magic together!

Workshop: Symbol Crafting 

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Je krijgt ook het Symbol Crafting werkboek, waarin alle stappen overzichtelijk staan uitgelegd zodat je altijd zelf nog andere symbolen kunt gaan maken.

Datum – 12 december
Tijd – 10.00 uur
Locatie – online via Zoom

Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt binnen een uur na de workshop de opname en ik ben altijd bereikbaar voor vragen. 

Investering: 27 euro excl btw, incl opname en werkboek

Don’t settle for less

Hi, ik ben Maaike Kastrop…

En als Money Mindset Mentor weet ik als geen ander hoe het is om het gevoel te hebben dat je nooit genoeg geld hebt. Als alleenstaande moeder leefde ik van salaris naar toeslagen en alimentatie. Ik had altijd het gevoel dat er een tekort was en dus dacht ik dat ik harder moest werken. Tot ik in een burn-out en depressie raakte. Nu moest ik wel iets veranderen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Ik werkte aan de relatie met mijzelf en met geld en creëerde daarmee mijn droombedrijf. Ik creëerde financiële vrijheid door te doen waar ik van houd. En het is mijn missie om jou te helpen dit ook waar te maken.

Money-mindset-coach

High Fucking Standards