Money Mindset & Manifestatie Cursus

Ben jij klaar voor meer geld in je leven?

Voelt het voor jou alsof je nooit genoeg geld hebt om alles te kunnen doen wat je zou willen? Weet je dat je meer geld kunt verdienen met je bedrijf, maar loop je vast? Door geldblokkades en negatieve overtuigingen?

Dan is het tijd voor om aan jouw money mindset te werken! Met mijn online cursus Money Mindset & Manifestatie ga jij zélf aan de slag om je geldblokkades te overwinnen en transformeer je jouw business op alle vlakken.

Dit is voor jou veel te herkenbaar:

Je twijfelt over je prijzen.

Je hebt het gevoel dat je niet gemaakt bent voor het grote geld.

Je denkt dat je hard moet werken om veel geld te verdienen.

Je voelt je pusherig als je sales aan het doen bent.

Je ziet niet de resultaten op je bankrekening waarop je gehoopt had.

Dan is het tijd om hier wat mee te doen, want het kan echt anders!

Jouw geldsituatie kan er ook zo uitzien

Je trekt klant na klant aan en hebt echt plezier in je business. Je doet het op jouw manier en daarmee trek je geld gemakkelijk aan. Door te doen waar je van houdt. Je bankrekening is het keiharde bewijs dat je wél groot geld kunt verdienen. Ik weet dat je alles kunt hebben wat je maar wilt, jij bent namelijk gemaakt voor overvloed. Het enige dat in de weg staat zijn je eigen overtuigingen en blokkades.

Verander wat je gelooft over geld en je verandert de hoeveelheid geld die je hebt. Klaar om jouw money mindset te shiften?

Hi, ik ben Maaike Kastrop…

En als Money Mindset Mentor weet ik als geen ander hoe het is om het gevoel te hebben dat je nooit genoeg geld hebt. Als alleenstaande moeder leefde ik van salaris naar toeslagen en alimentatie. Ik had altijd het gevoel dat er een tekort was en dus dacht ik dat ik harder moest werken. Tot ik in een burn-out en depressie raakte. Nu moest ik wel iets veranderen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Ik werkte aan de relatie met mijzelf en met geld en creëerde daarmee mijn droombedrijf. Ik creëerde financiële vrijheid door te doen waar ik van houd. En het is mijn missie om jou te helpen dit ook waar te maken.

Money-mindset-coach

High Fucking Standards

Alles over de Money Mindset & Manifestatie cursus

Dit is de ultieme Money Mindset & Manifestatie online cursus voor krachtige, vrouwelijke ondernemers die klaar zijn om hun geldblokkades te overwinnen. Door online modules, opdrachten, meditaties en nog veel meer transformeer jij op je eigen tempo wat je gelooft over geld én dus ook jouw complete business. Het resultaat: een droomleven vol financiële vrijheid.

In mijn Money Mindset & Manifestatie cursus krijg je…

6 Money Mindset Modules

Deze modules leiden je door mijn unieke MONEY Framework. Dit framework geeft je een duidelijke strategie om je mindset te transformeren, om jezelf letterlijk een magneet voor geld te maken, zodat geld naar je toestroomt. Zodra je je aanmeldt, krijg je toegang tot de eerste module en kun je direct aan de slag!

Meer dan 40 aanvullende resources

Je krijgt 40 resources om je money mindset te transformeren. Denk aan werkbladen, audio-fragmenten en geleide meditaties om je klaar te stomen voor succes! Je krijgt dus niet alleen mijn framework, maar gaat echt praktisch aan de slag. Mét de juiste energie.

Geheime BONUS

Als je mij kent, dan weet je dat ik graag all-in ga. Daarom houd ik twee te gekke bonussen geheim… Wat ik je wel kan vertellen: ze helpen je nóg meer op weg naar je droomleven. Awesome, right?

Dat wil je toch?

Money Mindset & Manifestatie cursus samengevat

6 modules, 40+ resources en 2 geheime bonussen. Dit staat er sowieso op het programma:

  • Module 1 – Helderheid
  • Module 2 – Blokkades opsporen
  • Module 3 – Blokkades transformeren
  • Module 4 – Energie
  • Module 5 – Actie
  • Module 6 – Vertrouwen en loslaten
  • BONUS!

Investering: 111 euro excl btw

Stop met smoesjes bedenken en ga het gewoon doen!

Don’t settle for less

Zij gingen je voor

Als je deze cursus met aandacht en liefde doet, maak je jezelf een magneet voor geld. Ontdek zelf maar wat anderen van de cursus vonden!

Ook als ik geld heb uitgegeven komt dat gelijk weer naar me terug

Het is echt een hele waardevolle cursus. Met goede vragen en opdrachten. Mijn affirmaties ben ik echt gaan voelen. Daardoor is er al het eea gebeurd. Ik had wat spullen op marktplaats staan, sommige al wat langer, en je raadt het al, deze zijn verkocht! Ook als ik geld heb uitgegeven komt dat gelijk weer naar me terug. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!

Kristel

Deze cursus heeft me geholpen mijn parttime baan op te zeggen

“Wat een mooie en waardevolle cursus heb je in elkaar gezet! Ik ben echt heel enthousiast erover! Je komt mooi tot de kern en ik voel zeker al een shift in mijn mindset. Mijn leven is de laatste tijd sowieso erg in beweging, maar ik moet zeggen dat deze cursus me geholpen heeft om afgelopen vrijdag mijn parttime baan op te zeggen en meer vertrouwen te voelen in wat er op mijn pad zal komen!”

Freya

Met elke module ga je dieper in op de stof en kom je tot de kern van jouw “geldproblemen.

“Wat een geweldige cursus. Met elke module ga je dieper in op de stof en kom je tot de kern van jouw “geldproblemen”. De vragen die gesteld worden laten je nadenken. Ook krijg je de tools waarmee je je overtuigingen kan veranderen. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog handvatten om na de cursus verder te gaan met je money mindset. Een hele complete cursus die je gevolgd moet hebben!”

Laura

FAQ

Heb je een vraag over de cursus Money Mindset & Manifestatie? Stuur me gerust een DM op Instagram of neem contact met me op. Je kunt ook hieronder kijken of je vraag ertussen staat.

Hoelang houd ik toegang tot de cursus?

Je houdt in principe levenslang toegang tot de cursus of in elk geval zolang de cursus bestaat. Dat betekent dat je de cursus op je eigen tempo kunt volgen of altijd nog even terug kunt kijken.

Wanneer komen de modules online?

Nadat je de cursus hebt aangeschaft, krijg je direct toegang tot de eerste module. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module. Zo heb je tussen de modules de tijd om de aanvullende werkbladen in te vullen en de meditaties of audio-fragmenten te luisteren.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 1x of in 2 termijnen van 55,50 euro excl. btw betalen. Wil je dat graag? Stuur me dan een berichtje.