Money mindset mentor

Over Maaike

Ik ben Maaike Kastrop en als Money Mindset Mentor coach ik krachtige vrouwen naar financiële vrijheid door het transformeren van hun money mindset. Ik heb zelf het leven gecreëerd van mijn dromen, waarin zorgen over geld verleden tijd zijn. Maar dat is niet altijd zo geweest… Ik ben namelijk het levende bewijs dat er veel kan veranderen.

Maaike Kastrop Money Mindset

High Fucking Standards

Mijn verhaal begint rock bottom

Ik was halverwege de twintig, alleenstaande moeder van mijn zoontje en had nooit genoeg geld. Elke maand had ik stress over alle rekeningen en had ik het gevoel dat ik niet alles kon doen wat ik graag zou willen. De auto die ik reed had een enorme roestplek aan de zijkant en ik woonde letterlijk ’tweehoog achter’. Ik werkte in loondienst en de enige manier die ik zag om meer geld te verdienen, was om meer te gaan werken.

Meer werken verbeterde mijn situatie ook niet, want ik was inmiddels zo ver verwijderd van mezelf en van wat ik écht wilde met mijn leven. Dat resulteerde uiteindelijk in een dikke burn-out en depressie. Ik was er beland; mijn keiharde rock bottom.

Verander wat je gelooft over geld

Mijn situatie was gewoon echt kut. Maar ik besloot op mijn letterlijke dieptepunt wél dat het genoeg was geweest met alle ellende. Er moest een manier zijn waarop dit anders kon. Ik wist dat het bestond, een leven waarin ik mijn zoontje alles kon geven wat hij verdiende en waar alle stress om geld verdwenen was. Maar hoe ik er moest komen? Ik had geen flauw idee.

Besloot ik daarom om stil te zitten? Nee. Ik ging er alles aan doen om mijn situatie te veranderen. Ik was er namelijk zó klaar mee. In die tijd maakte ik kennis met de Law of Attraction en daardoor vielen er zo veel dingen op zijn plek! Ik leerde over energie, overtuigingen en manifesteren.

  De eerste stappen naar financiële vrijheid

  Die beslissing om mijn situatie te veranderen, was de start van mijn reis naar (financiële) vrijheid. Ik ging met mezelf aan de slag. Zo stond ik elke ochtend om 05.00 uur op om mijn ochtendritueel te doen voordat Sam wakker werd. Zo had ik tijd voor mezelf. Ik maakte een visionboard en zette deze op een prominente plek. Elke dag werd ik er weer mee ‘geconfronteerd’ en dat motiveerde me nóg meer.

  Ook deed ik in de ochtend yoga, ik mediteerde en visualiseerde, trok een kaart, schreef in een journal, las 10 bladzijden uit een boek en deed affirmaties. Ik sloot mijn ochtendroutine af met een koude douche en dan kon mijn dag beginnen.

  De eerste tijd vond ik het f*cking moeilijk om uit mijn bed komen en die tijd voor mezelf een prioriteit te maken. Er waren dagen dat ik mezelf bijna niet uit bed kreeg. Maar na verloop van tijd begon ik te merken wat het voor mij deed en kon ik bijna niet meer zonder.

  Money-mindset-coach

  Choose yourself

  Bye bye loondienst, hallo ondernemen

  Ik besloot uit loondienst te gaan en als zzp’er verder te gaan. Daarna startte ik de opleiding tot yoga-docent en ging met verschillende coaches aan de slag. Alles om mezelf vooruit te helpen. Richting mijn doel.

  In 2020 (ja, in corona tijd) opende ik mijn eigen yogastudio. Ik vond het heerlijk om te ondernemen en iets op te bouwen wat helemaal van mij was. Wel wist ik dat ik niet de hele week alleen maar yogalessen wilde geven. Ik had meer nodig. Ik wilde meer impact maken. Andere vrouwen ook hun leven laten transformeren.

  Daarom besloot ik zelf een coach-opleiding te doen, zodat ik andere vrouwen kan ondersteunen op hun weg. Ik geloof namelijk dat het voor iedereen mogelijk is om het leven van je dromen te creëren. In mijn coach-opleiding heb ik niet alleen heel goed leren coachen; ik heb ook heel veel kennis gekregen over de Law of Attraction, NLP, verschillende vormen van energie-werk, vrouwelijke energie en ondernemen.

  Nu ziet mijn leven er compleet anders uit!

  Ik heb mijn soulmate gevonden en we wonen samen in ons droomhuis.

  Ik heb mijn financiële realiteit volledig getransformeerd; alles is mogelijk.

  Ik heb een bloeiend bedrijf opgebouwd waar ik letterlijk verliefd op ben.

  Ik heb een leven gecreëerd dat me in staat stelt om te reizen wanneer ik wil, maar ook mijn kinderen te geven wat ze verdienen.

  Ik neem niet langer genoegen met minder dan wat ik waard ben.

  Mijn grootste passie ligt in het helpen van andere vrouwen om hun financiële vrijheid te creëren als Money Mindset Mentor. Om ze in hun vrouwelijke kracht te laten stappen, hun eigenwaarde te versterken en ze letterlijk het leven in overvloed te laten claimen. Dat doe ik door middel van 1-op-1 coaching, een groepsprogramma en mijn online cursus Money Mindset & Manifesteren. Benieuwd wat het beste bij jou past?

  Jouw eigen strategie naar financiële vrijheid

  Dit is mijn verhaal en hoe ik mijn weg naar financiële vrijheid heb gecreëerd. Dat wil niet zeggen dat jij hetzelfde pad hoeft te bewandelen. We zijn juist allemaal uniek en hebben onze eigen strategie.

  Ben jij klaar om uit jouw rock bottom te komen óf te voorkomen dat het zo ver komt? Laten we dan eens vrijblijvend met elkaar kletsen. Dan ontdekken we samen de beste manier om jouw money mindset te transformeren en een leven met meer geld te creëren.