1:1 EXCLUSIVE – 6 maanden

Creëer jouw droomleven in financiële vrijheid

Wees eens eerlijk… Voelt het voor jou alsof je vastzit in je bedrijf? Je bent begonnen met het opbouwen van je bedrijf, maar je haalt nog niet de omzet die je graag zou willen. Laat staan dat financiële vrijheid in de buurt is…

Ook merk je dat je blokkeert. Je weet dat je met gemak meer klanten kunt binnenhalen door te doen waar je van houdt, maar je weet gewoon niet hoe je daar gaat komen. Je volgt elk advies dat en elke strategie die je online tegenkomt. Niks lijkt écht te werken. Daardoor zakt de moed je in de schoenen en ervaar je onrust. Hoe creëer je een bloeiend bedrijf dat je de financiële vrijheid, impact en luxe geeft waar je naar verlangt?

Het is tijd voor actie. Jij bent namelijk de enige die dit kan shiften. En ik help je graag de eerste stappen te zetten.

Deze overtuigingen over ondernemen zijn herkenbaar…

Ik moet hard werken om veel geld te verdienen;

Ik denk dat mensen me niet goed genoeg vinden;

Ik ben het niet waard om veel geld te verdienen;

Succes is niet voor me weggelegd, of;

Vul voor jezelf maar in…

Het allerliefste wil jij…

Meer impact maken in je leven en dat van anderen;

Nooit meer genoegen nemen met minder. More is more;

Je bedrijf zo inrichten dat je met gemak geld verdient door te doen waar je van houdt;

Samen met anderen werken aan je Money Mindset, een stok achter de deur;

Financiële vrijheid creëren met jouw bedrijf;

Wat als ik je zeg dat het voor je is weggelegd?

Ook jij kunt financiële vrijheid ervaren. Ook jij kunt succesvol zijn door je hart te volgen. Geld is niet schaars. Geld is overal. Dat het nog niet op jouw bankrekening staat, betekent niet dat het niet naar je onderweg is. Ik wéét dat het voor je is weggelegd; financiële vrijheid. Accepteer je (eigen) bullshit niet langer, transformeer wat je gelooft over geld en creëer jouw eigen droomleven.

Jij bent de enige die het kan waarmaken. Ik help je graag in 6 maanden  die shift in je money mindset te maken. Ben jij klaar voor de transformatie?

  Hi, ik ben Maaike Kastrop…

  … en als Money Mindset Mentor help ik jou je droomleven creëren door je bedrijf op jouw manier in te richten en jouw geloof over geld te transformeren. Ik ben zelf het levende bewijs dat financiële vrijheid voor iedereen is weggelegd. Jaren geleden stond ik er namelijk heel anders voor; ik had minder dan niks, maar moest wel voor mijn zoontje zorgen. Toen ging bij mij de knop om. Het moest anders. Ik werkte onder andere aan mijn money mindset en het creëren van mijn droombedrijf. Zo heb ik mijn droomleven met financiële vrijheid gerealiseerd. En het is mijn missie om jou te helpen dit ook waar te maken.

  Money-mindset-coach

  High Fucking Standards

  In 6 maanden je money mindset transformeren

  Dit is het exclusieve 1-op-1-traject voor krachtige vrouwen die klaar zijn om écht voor eens en voor altijd die felbegeerde (financiële) vrijheid te ervaren. We gaan de diepte in, zodat jij een megatransformatie kunt maken, zowel persoonlijk als in je business. Dat doen we door op deze tools in te zetten.

   

  Energie & Mindset

  Jouw overtuigingen creëren je realiteit. Dus als jij gelooft dat geld moeilijk naar je toekomt, dan zal het ook moeilijk gaan. En dat geldt voor alle negatieve energie die jij hebt rondom je leven, geld en je bedrijf. Ik haal tools uit mijn toolbox die jij nodig hebt om jouw belemmeringen te achterhalen én keihard aan te pakken. Denk aan Law of Attraction, meditaties, NLP-technieken, ademhalingsoefeningen en gewoonweg diepgaande gesprekken waarin ik je écht een spiegel voorhoud.

  We zorgen voor high fucking vibes, zodat je een magneet wordt voor het leven dat je verlangt!

  Strategie

  Hoe wil jij je business runnen? Er is namelijk geen one-size-fits-all strategie. Wat voor mij heeft gewerkt, kan voor jou totaal verkeerd uitpakken. Weg met al dat zware, moeilijke gedoe en dingen ‘moeten’ doen die je k*t vindt. Business doen mag leuk en licht zijn.

  Samen bouwen we aan een authentieke, winstgevende strategie waar jij 1000% achter staat en dat past bij jouw doelen. We gaan samen jouw aligned strategie vinden.

  Helderheid

  Wat wil je nu écht? Als jij niet glashelder hebt wat je écht wilt, dan kun je het ook niet manifesteren. Je hoeft je doelen en dromen niet aan te passen aan je omgeving. Jij bent de f*cking baas. Jij bepaalt waar je het voor doet. Het is jouw leven. En samen creëren we helderheid in hoe jij dit voor je ziet.

  Actie

  Let’s get moving. Zorgen de acties die jij onderneemt ook voor high vibes? Word je er blij van? Laat los wat ‘moet’ en kijk naar de acties die je een goed gevoel geven. Net als ik een hekel aan mensen out of the blue stalken via DM’s? Doe het dan niet. Geniet jij van Reels maken? Ga los! Samen ontdekken we wat voor jou werkt, zodat je je business inricht op jouw manier.

  Als een dag bij een beach club

  Zie mijn 1-op-1-traject als een dag bij een heerlijke, exclusive beach club. Je ligt op een bedje en kijkt uit over de zee. Je hebt een goed gesprek met degene naast je. Samen mijmeren jullie over het leven. Over wat je zo graag wilt bereiken, wat je tegenhoudt en hoe je dit wilt veranderen. Degene naast je vertelt je dat je het op jouw manier mag doen. Dat je niet hard hoeft te werken. Dat je gezien mag worden. En geeft je een nodige schop onder je reet om ervoor te gaan. Jij kiest er vanuit een relaxte omgeving voor om op te staan en je kans te grijpen. Ik ben diegene naast je.

  Dus… ben jij klaar om te transformeren?

  Na het 6 maanden exclusive traject…

  Heb jij glashelder hoe jouw droomleven eruitziet;

  Heb je jouw negatieve overtuigingen compleet geshift;

  Ben jij verliefd op je bedrijf en hoe je deze hebt ingericht;

  Haal jij klanten binnen door te doen wat je leuk vindt, én;

  Ben je op weg naar financiële vrijheid.

  Na mijn exclusive 6 maanden 1-op-1-traject heb jij jouw mindset rondom geld compleet getransformeerd en weet je precies wat je kunt doen als je overtuigingen weer eens getest worden. Na het traject is je bankrekening het keiharde bewijs dat je het hebt waargemaakt. Een leven vol financiële vrijheid. Ga jij dit flikken? De keuze is aan jou…

  Mijn exclusive traject samengevat

  • Duur: 6 maanden
  • 6x online coach calls van 1 uur via Zoom
  • 6x telefonische check-up van 30 minuten
  • 1x human design sessie
  • 6 maanden Voxer coaching
  • Toegang tot mijn complete toolbox
  • Toegang tot al mijn online programma’s
  • Meditaties, NLP-oefeningen en opdrachten
  • Een safe space waarin je alles kunt delen

  Investering:
  4500 euro excl. btw

  Betalen in termijnen is mogelijk.

  Don’t settle for less

  Ik leef iedere dag meer mijn droomleven

  Toen ik begon bij Maaike voelde het alsof er een donkere geldwolk boven mijn hoofd hing. Ik maakte me onwijs zorgen om te weinig geld te hebben. Doordat ik zo'n druk op mezelf legde, verloor ik zelfs het plezier in mijn bedrijf. Al tijdens mijn kennismaking viel er een last van mijn schouders. Het voelde alsof ik een vrijbrief kreeg om mijn bedrijf op mijn manier te runnen. Ik kreeg al snel het plezier weer terug in mijn bedrijf. Doordat ik mijn bedrijf nu op mijn eigen manier run, trek ik meer (leuke) klanten aan. Zo leef ik iedere dag meer mijn droomleven.

  Tamara Belt

  Webdesigner

  FAQ

  Heb jij een vraag over money mindset of het 6 maanden traject? Stuur mij een berichtje en ik beantwoord ze graag! Of ontdek hieronder het antwoord op de meestgestelde vragen.

  Voor wie is het Money Mindset traject?

  Het 6 maanden 1-op-1-traject is voor krachtige, vrouwelijke ondernemers die meer geld willen verdienen. Je ervaart dat je niet genoeg geld verdient of wil juist meer en loopt tegen een blokkade aan. Het kan ook zijn dat de fun uit je business is, omdat je op de automatische piloot doorgaat. Jij bent klaar voor je droomleven mede mogelijk te maken door je bedrijf. Je bent klaar om je bedrijf op jouw manier in te richten.

  Kan ik in termijnen betalen?

  Dat kan zeker. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij de keuze maakt voor jezelf, omdat je voelt dat dit is wat je nodig hebt. De investering in termijnen komen we dan wel uit.

  Hoe weet ik dat dit traject mij gaat helpen?

  Ik heb al heel veel vrouwen mogen helpen en heb de mooiste transformaties gezien. Als jij stopt met smoesjes bedenken en je volledig inzet, weet ik zeker dat het ook voor jou is weggelegd. Je hebt altijd een keuze om eruit te halen wat erin zit. Wil je 100% zeker weten of het traject iets voor je is? Plan dan een gratis matchcall en dan ontdekken we dat samen.