Boost je money mindset

de volgende stap richting

financiele vrijheid

Ben je klaar om de volgende stap te nemen naar financiële vrijheid?

Ik wil je graag introduceren tot “Boost je Money Mindset”, een gloednieuw programma ontworpen om jou te helpen doorbreken naar het volgende niveau van financieel succes en persoonlijke voldoening.

Gedurende vier maanden, zullen we 1-op-1 werken om je bewustzijn te vergroten, je geldblokkades te doorbreken en je denkpatronen te veranderen.

Dit is voor jou herkenbaar…

Je gelooft dat je hard moet werken om veel geld te verdienen;

Je denkt dat mensen je niet goed genoeg vinden;

Je bent ervan overtuigd dat je het niet waard bent om geld te verdienen;

Je twijfelt over je prijzen

Je voelt dat je tegen een plafond aan zit en wilt meer uit je business halen;

Je ervaart nu (nog) niet de vrijheid waarnaar je verlangt.

Leer meer over je mindset, business en human design.
Zo verander je jouw hele wereld!

Dit kan jouw werkelijkheid worden als je werkt aan je money mindset…

Meer impact maken in je leven en dat van anderen;

Geen genoegen meer nemen met minder. More is more;

Je bedrijf zo inrichten dat je met gemak geld verdient door te doen waar je van houdt;

Samen met anderen werken aan je Money Mindset, een stok achter de deur;

Financiële vrijheid met jouw bedrijf;

Wat kun je verwachten van “Boost je Money Mindset”?

Het programma bevat:

✨ 8 calls van 30-minuten – We werken nauw samen om je huidige overtuigingen en houding ten opzichte van geld te onderzoeken en nieuwe overtuigingen te creëren.

✨ Een persoonlijke Human Design video van minimaal 30 minuten – Ik geef je een gedetailleerde uitleg over jouw persoonlijke Human Design, die je zal helpen om beter te begrijpen hoe je in elkaar zit en hoe je op je best functioneert.

✨ 3 gepersonaliseerde meditaties/visualisaties – Deze meditaties zijn op maat gemaakt voor jou en helpen je om je nieuwe overtuigingen op een dieper niveau te integreren.

✨ Een gepersonaliseerde Mind Movie – Deze unieke tool zal je helpen je visie te visualiseren en je motivatie hoog te houden.

✨ Toegang tot mijn online cursus – Je krijgt toegang tot zes modules vol met waardevolle informatie en tools die je helpen om je money mindset te versterken.

✨ Vier maanden Voxer-coaching – Voxer is een app die je toegang geeft tot walkie-talkie-achtige berichten. Je kunt me al je vragen stellen en support krijgen buiten onze geplande calls.

Ik leef iedere dag meer mijn droomleven

Toen ik begon bij Maaike voelde het alsof er een donkere geldwolk boven mijn hoofd hing. Ik maakte me onwijs zorgen om te weinig geld te hebben. Doordat ik zo'n druk op mezelf legde, verloor ik zelfs het plezier in mijn bedrijf. Al tijdens mijn kennismaking viel er een last van mijn schouders. Het voelde alsof ik een vrijbrief kreeg om mijn bedrijf op mijn manier te runnen. Ik kreeg al snel het plezier weer terug in mijn bedrijf. Doordat ik mijn bedrijf nu op mijn eigen manier run, trek ik meer (leuke) klanten aan. Zo leef ik iedere dag meer mijn droomleven.

Tamara Belt

Webdesigner

Na een 4 maanden Boost Je Money Mindset

Heb jij glashelder hoe jouw droomleven eruitziet;

Heb je jouw belemmerende overtuigingen compleet getransformeerd;

Ben jij verliefd op je bedrijf en hoe je deze hebt ingericht;

Haal jij makkelijk klanten binnen door te doen wat je leuk vindt;

Ben je op weg naar financiële vrijheid.

Boost Je Money Mindset samengevat

  • Start: wanneer jij wilt
  • Duur: 4 maanden
  • 8x een call met mij van 30 minuten
  • Toegang tot mijn online cursus waarin je meditaties, NLP-oefeningen, EFT scripts, werkboeken en opdrachten vind
  • Een persoonlijke uitleg over jouw Human Design
  • Ik maak 3 persoonlijke meditaties/visualisaties speciaal voor jou
  • Ik maak een gepersonaliseerde Mind Movie voor je
  • En als DIKKE BONUS krijg je dus ook nog 4 maanden lang Voxer-coaching van yours truly

Als je alles bij elkaar optelt, kom je uit op een totale waarde van meer dan €2500. Maar ik heb een geweldige aanbieding voor je… 

Je krijgt dit alles, niet voor €2500, maar voor slechts €1111.

En maak je geen zorgen, je kunt dit bedrag natuurlijk in 12 termijnen betalen, waardoor je voor minder dan €100 per maand al met mij kunt werken.

OK, LET’S DO THIS!

Don’t settle for less

Hi, ik ben Maaike Kastrop…

… en als Money Mindset Mentor help ik jou je droomleven creëren door je bedrijf op jouw manier in te richten en jouw geloof over geld te shiften. Ik ben zelf het levende voorbeeld dat financiële vrijheid voor iedereen is weggelegd.

Jaren geleden stond ik er namelijk heel anders voor; ik had minder dan niks. Ik kon niet eens Sinterklaascadeaus kopen voor mijn kids. Toen ging bij mij de knop om. Het moest anders. Ik werkte aan mijn money mindset en het creëren van mijn droombedrijf. Zo heb ik mijn droomleven met financiële vrijheid gerealiseerd. En het is mijn missie om jou te helpen dit ook waar te maken.

High Fucking Standards

FAQ

Heb jij een vraag over The Money Compass? Plan een gratis matchcall en ik beantwoord ze graag! Of ontdek hieronder het antwoord op de meestgestelde vragen.

Ik vind de investering wel hoog in 1 keer, kan ik ook in termijnen betalen?

Ofcourse! Ik weet als geen ander hoe spannend het is om zo’n investering te doen. Daarom kan je bij mij ook in 6 of 12 termijnen betalen.

Wat zijn de details van de online cursus?

De online cursus bestaat uit 6 modules:

🔍 Module 1 – Helderheid: We beginnen met het creëren van een helder beeld van wat je wilt en waar je naartoe werkt. Helderheid is de eerste stap naar succes!

🔐 Module 2 – Blokkades opsporen: Vervolgens gaan we de diepte in en identificeren we de blokkades en belemmeringen die je tegenhouden. Geen angst, geen twijfel zal verborgen blijven.

🚀 Module 3 – Blokkades transformeren: In deze module leer je krachtige technieken om je blokkades te transformeren en los te laten. Hierdoor creëer je ruimte voor groei en succes.

🔋 Module 4 – Energie: Leer hoe je jouw energie kunt optimaliseren om je doelen te bereiken. Energie is de brandstof van actie en succes!

🏃‍♀️ Module 5 – Actie: Deze module is alles over het nemen van actie en het behalen van resultaten. Je leert hoe je op een doelgerichte, efficiënte manier kunt handelen.

🕊️ Module 6 – Vertrouwen en loslaten: In de laatste module leer je de kunst van het vertrouwen en loslaten. Dit is de sleutel tot het aantrekken van overvloed en het manifesteren van je dromen.

 

Voor wie is het Boost Je Money Mindset?

Boost Je Money Mindset is voor krachtige, vrouwelijke ondernemers die meer geld willen verdienen, die klaar zijn om afscheid te nemen van hun geldblokkades en een bedrijf willen neerzetten dat bijdraagt aan hun droom; financiële vrijheid. Op jouw voorwaarden. Het is ook voor jou als je laagdrempelig met mij wil werken.

Wat als ik jouw online cursus al gedaan heb?

Dan heb ik heel goed nieuw voor je, want jij kan dan al instappen voor maar liefst 997 euro!